Nyitólap | TEÁOR '03 | TEAOR '08 | |
Autómúlt.hu a valós kilóméterekért

TEÁOR számok '08 >> 10 - Élelmiszergyártás >> 101 - Húsfeldolgozás, -tartósítás, húskészítmény gyártása

Megjegyzem magamnak
E-mailben elküld

1013 - Hús-, baromfihús-készítmény gyártása

Ebbe a szakágazatba tartozik:
- a szárított, a sózott, illetve a füstölt hús gyártása
- a húskészítmény gyártása:
- kolbász, virsli, szalámi, hurka, szafaládé, löncshús, húspástétom, főtt sonka stb.

Nem ebbe a szakágazatba tartozik:
- a kész, fagyasztott hús- és baromfihúsételek gyártása, lásd: 1085
- a húst tartalmazó leves gyártása, lásd: 1089
- a hús nagykereskedelmi értékesítése, lásd: 4632
- a húscsomagolás a gyártástól, kereskedelemtől elkülönülten, díjazásért vagy szerződéses alapon végzett, lásd: 8292

TEÁOR '03 Megfelelője:

Szakmakódok:

1013 teáor alatti szakmakódok

További TEÁOR számok a "Élelmiszergyártás" alatt:

Egyéb élelmiszer gyártása (108)

Gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás (103)

Halfeldolgozás, -tartósítás (102)

Húsfeldolgozás, -tartósítás, húskészítmény gyártása (101)

Malomipari termék, keményítő gyártása (106)

Növényi, állati olaj gyártása (104)

Pékáru, tésztafélék gyártása (107)

Takarmány gyártása (109)

Tejfeldolgozás (105)